Flashplayer szükséges

Luxorium

Sal. Oppenheim, luxus

Sal. Oppenheim

A világ vezető magánbankcsoportjának alapköveit rakta le Salomon Oppenheim Jr., mikor 17 évesen megnyitotta saját váltó- és komissziós házát Bonnban.

Az azóta eltelt 219 év alatt a világot számos alkalommal forradalmak, háborúk és válságok dúlták fel, számos új pénznem került bevezetésre, bankok alakultak és tűntek el a süllyesztőben, de a Sal. Oppenheim sikere töretlen volt. 1798-ban Kölnbe költözött a központ, ahol a mai napig jelentős tevékenységgel rendelkeznek. A központ 2007-ben átkerült Luxemburgba, ahol jelenleg is található, s a csoport mintegy 152 milliárd eurónyi vagyont kezel.

Vállalati filozófiájuk legdominánsabb eleme a partnerség, mely többek közt arra utal, hogy ügyfeleik számára többet nyújtanak egyszerű vagyonkezelésnél: az élet minden területével kapcsolatos igényekben lehet a bank tanácsadóira számítani.

A szolgáltatás megbízhatóságát azzal igyekeznek maximalizálni, hogy a kiválóan képzett tanácsadók maguk is befektetnek a klienseknek ajánlott termékekbe. Ügyfeleik azok közül kerülnek ki, akik számára rendkívül fontos a bizalom és a diszkréció, hiszen igen tetemes összegeket helyeznek el a Sal. Oppenheimnél. A megbízhatóságot fokozza, hogy a 100%-ban magántulajdonban (80%-ban az Oppenheim család leszármazottjai kezében) levő bank stratégiai döntései nem függenek kormányzati szabályzatoktól, vagy külső elemzőktől.

Szemléletmódjuk hosszú távú, elsődleges céljuk az ügyfelek vagyonának növelése, a jövő generációk jólétét szem előtt tartva.

Alapítás éve:
1789
Alapító:
Salomon Oppenheim
Tevékenységek:
Privátbank
Központ:
Luxemburg
Website:
www.oppenheim.lu